Rondreis New York | Combinatie met Miami, Washington, Niagara Falls of Toronto?

Zit je te denken aan een rondreis New York? Wat een fantastisch plan! Als je meer wilt zien dan alleen een stedentrip in New York kun je je reis uitbreiden met een rondreis. Vanuit New York kun je allerlei kanten op voor een rondreis. Op deze pagina vind je allerlei mogelijkheden om na een paar dagen New York een rondreis te maken. Maak kennis met deze bijzondere combinatiemogelijkheden en kies een rondreis waar jij de reiskriebels van krijgt!

Rondreis New York, Washington en Niagara Falls

Dit is een geliefde combinatie: een rondreis New York Washington en de Niagara Falls. Je bezoekt dan in één reis de belangrijkste hoogtepunten van Oost Amerika. Eerst bekijk je in 4 of 5 dagen de mooiste bezienswaardigheden van New York met Liberty Island, de Empire State Building, Times Square en Central Park. Vervolgens vertrek je in de richting de hoofdstad van Amerika: Washington D.C. Trek hier ook zeker meerdere dagen uit voor een stadsbezoek, want er zijn veel bezienswaardigheden met onder andere het Witte Huis, het Capitool en de National Mall met al haar monumenten. Na twee bijzondere steden is het tijd voor natuur! En die vind je bij de Niagara Falls. Op de grens met Canada liggen één van de meest bijzondere watervallen ter wereld. Met een enorme kracht en kabaal stort het water hier tientallen meters de diepte in. Met een wandeling achter de watervallen door en een boottocht naar de voet van de Niagara Falls zie je dit natuurwonder extra goed! Na de Niagara Falls keer je terug naar New York waarvandaan je weer terugvliegt.  

Niagara Falls

De Niagara Falls zijn in de avond mooi verlicht en extra mooi! 

Rondreis New York en Miami (Florida)

New York en Miami behoren samen tot één van de tofste steden van Amerika. Waarom combineer je ze niet in één reis? Ontdek eerst in 3 of 4 dagen de ‘Big Apple’ om vervolgens met een binnenlandse vlucht af te reizen naar Miami in de zuidelijke staat Florida. Op deze manier start je met het unieke stadse leven in New York om vervolgens in Miami te genieten van de heerlijke zon, de mooie stranden en beroemde wijken zoals het Art Deco District. Je kunt de rest van je vakantie blijven hangen in Miami (waar je overigens nooit uitgekeken raakt), maar je kunt er ook een rondreis Florida aan vastplakken. Als je voor laatstgenoemde optie kiest zie je onder meer de tropische eilanden van de Florida Keys, Orlando met al haar attractieparken en de moerassen van Everglades National Park waar veel alligators leven.

Miami Beach

In Florida kun je ook lekker chillen aan het strand, zoals op Miami Beach

Rondreis Toronto en New York

Deze combinatie is nog niet zo bekend, maar zal je enorm verrassen! We hebben het over een rondreis Toronto en New York. Hierbij bezoek je de populairste stad van zowel Amerika als Canada. Steeds meer reizigers ‘ontdekken’ Toronto en komen met positieve geluiden erover terug. Zo vind je in Toronto, net als in New York, een fantastische skyline met hoge wolkenkrabbers met als hoogtepunt de CN Tower. Met een razendsnelle lift kun je naar de top van de CN Tower voor een geweldig uitzicht over de stad en de omgeving. Ook Casa Loma (een middeleeuws kasteel), de Toronto Islands en wijken zoals Kensington Market behoren tot de mooiste plekken van Toronto. Deze Canadese stad zal je in veel opzichten bevallen. Wist je dat je vanuit Toronto ook een dagtrip kunt maken naar de Niagara Falls? Zo bezoek je de belangrijkste bezienswaardigheden van het oostelijk grensgebied tussen Amerika en Canada!

Toronto skyline

De skyline van Toronto met de CN Tower

New York als onderdeel van een rondreis Oost Amerika

Zoals je waarschijnlijk wel weet ligt New York aan de oostkust van Amerika. Waarom betrek je enkele dagen citytrippen in New York niet in een complete rondreis Oost Amerika? Met een huurauto of camper bezoek je naast Washington en de Niagara Falls ook het mooie kustgebied Cape Cod, één van de oudste steden van Amerika: Boston en natuurgebieden zoals Acadia National Park. Bekijk een rondreis Oost Amerika om een betere indruk te krijgen van de mogelijkheden in deze regio!

Acadia National Park

Ontdek meer plekken langs de oostkust met o.a. Acadia National Park

Welke combinatiereis New York ga jij maken?

Kies jij voor een combinatie met Florida, Toronto of andere hoogtepunten in Oost Amerika? Vind je de juiste keuze maken lastig en wil je graag uitgebreider geïnformeerd worden over de combinatiemogelijkheden met New York? Vraag een Amerika specialist naar een persoonlijk advies op maat en kom tot een combinatiereis New York waar jij helemaal tevreden mee bent!

Kies een reisorganisatie die expert is in het samenstellen van reizen naar Oost-Amerika!

TUI