Unieke verblijfsaccommodaties | Overnachten in Bijzondere Hotels

Ben je op zoek naar bijzondere hotels? Unieke verblijfsaccommodaties kunnen jouw reis extra leuk maken. Daarom deelt De Reisspecialist met jou unieke logeeradressen die kenmerkend zijn voor een bepaalde regio of een land! Wat denk je van een vakantie bij een boerenverblijf tussen de cipressenbomen? Of een overnachting in een historisch paleis of in een kasteel? Nieuwsgierig welke unieke hotels er nog meer zijn? Scroll dan gauw verder! 

Unieke plekken om te overnachten in Italië

Wil je kennis maken met de authentieke kant en het pure karakter van Italië? Neem je intrek in een oude boerderij met een verblijf in een agriturismo op het Toscaanse platteland. Of, reis af naar het zuidelijk gelegen Puglia waar je kunt overnachten in kleinschalige en unieke hotels! 

Bijzondere overnachtingen in Nederland

Wil jij iemand anders (en jezelf) verrassen met een overnachting die hem/haar nog lang bijblijft? Check dan zeker onderstaande unieke plekken om te overnachten in Nederland! Van een logeerpartij tussen de boomtoppen tot aan slapen in een oude burcht. 

Unieke hotels in Spanje

Is een standaard hotel niks voor jou? Deze unieke hotels in Spanje maken jouw vakantie in het land van de Flamenco en de tapas onvergetelijk. Met deze opties begeef je je in pittoreske en intieme sferen. Ver weg van de massa! 

Bijzondere plekken om te overnachten in Portugal

Zie jij jezelf logeren in een paleis of in een historisch herenhuis? Het kan in Portugal! Kies uit een klassieke Pousada of een kleinschalige Quinta!

Uniek verblijf in Marokko

Beleef een vakantie naar Marokko op een traditionele manier met een verblijf in een Riad. De schitterende patio’s zijn een oase van rust! 

Bijzonder overnachten in Frankrijk

Leef als een god in Frankrijk met een verblijf in een Chateau. Voel je de koning te rijk en geniet van een vorstelijk verblijf!

Unieke manier van overnachten op de Malediven

Wakker worden met uitzicht op het blauwste water dat je ooit hebt gezien? Het kan met een waterbungalow op palen op een idyllisch bounty-eiland! 

Zoek de meest bijzondere en unieke hotels

Bij De Reisspecialist boek je jouw vakantie naar een uniek hotel veilig en vertrouwd via een reisorganisatie die aangesloten is bij de keurmerken ANVR en SGR. Zo geniet je van een bijzondere vakantie met veel zekerheden! 

Zoek je nog een bijzonder vakantiebestemming? Check dan zeker dit blog over gave vakantiebestemmingen.