Vakantie Malediven

Een vakantie Malediven is iets waar velen bij wegdromen en het is één van de mooiste plekken op aarde! Op social media, tv en in reismagazines kom je ze vaak tegen; beelden van landschappen met bounty-stranden, palmbomen die in de wind lijken te dansen en zeewater dat je nog nooit zo helderblauw hebt gezien! Voorheen was een reis naar Malediven alleen weggelegd voor VIP’s, maar dit is echt veranderd. Een Malediven vakantie is voor steeds meer vakantiegangers betaalbaar. De Malediven is een archipel waar bijna 1200 eilanden toe behoren. De eilandengroep ligt midden in de Stille Oceaan ten zuiden van Sri Lanka en India. Veel eilanden zijn onbewoond, enkelen bewoond en sommige kleine eilanden zijn eigendom van een resort en enkel toegankelijk voor resortgasten. De meeste eilanden zijn klein (maar fijn) en liggen op grote afstand van elkaar. Het grootste eiland beschikt over nog geen vijf vierkante kilometer! Het zal je dan ook niet verbazen dat de Malediven het kleinste land van Azië is!

Vakantie Malediven - Op de kaart

Ontdek hoe mooi de wereld is!

De Reisspecialist

Bezienswaardigheden Vakantie Malediven:

De Reisspecialist

Inhoudsopgave

Logeer op een resorteiland

Het is zover. Je hebt besloten dat je een Malediven reis gaat maken. Wat kun je verwachten? Je komt aan op de luchthaven in de hoofdstad van de Malediven: Malé. Vanaf dit ‘hoofdeiland’ maak je de tocht naar het eiland waar je resort op is gelegen. Afhankelijk van de afstand ga je met een speedboot of watervliegtuig naar je resorteiland. Eenmaal aangekomen op jouw paradijselijke vakantie-eiland word je met open armen ontvangen door het hotelpersoneel en krijg je jouw logeerverblijf te zien. Afhankelijk van de reservering die een Malediven specialist voor je heeft gemaakt verblijf je in een schitterende waterbungalow op palen boven de zee óf tussen de palmbomen in een strandbungalow . Wakker worden in deze zonnige omgeving met uitzicht op het kristalheldere water is een magisch moment!

Malediven
Malediven

Betrouwbare Malediven specialisten

Boek veilig en vertrouwd jouw reis bij een ANVR & SGR reisorganisatie.

Zonvakanties

Groepsreizen

Privé reizen

Hoe jouw vakantiedag eruit ziet

Nadat je bent ontwaakt door de zonnestralen die je bungalow binnenvallen is het tijd om te ontbijten. Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet dat je buiten kunt opeten met op de achtergrond het hagelwitte strand en de superblauwe zee. De stranden van de Malediven lenen zich perfect om even helemaal niets te doen! Doe lekker waar jij zin in hebt. Lees een goed boek in een hangmat in de schaduw van een palmboom, drink een heerlijke cocktail in de volle zon of ga op een luchtbed liggen in de zee voor de nodige verkoeling. 

Malediven

Iets wat je echt moet doen is snorkelen en/of duiken. Er is haast geen mooiere plek om je duikbrevet te halen! De onderwaterwereld behoort tot één van de mooiste ter wereld. Onder water zie je rondom de kleurrijke koraalriffen allerlei exotische vissen, schildpadden en mantaroggen. Iedere duik- of snorkeltocht staat weer voor nieuwe verrassingen! Wanneer de zon langzaam onder gaat fris je jezelf op en trek je mooie kleren aan voor een sfeervolle avond. Genietend van een diner aanschouw je de zonsondergang terwijl een gezellig muziekbandje op de achtergrond speelt. Romantisch toch? 

Malediven
Malediven

Top 3 hotels op de Malediven waar jij zeker een fijne vakantie krijgt:

Vakantie Malediven - Hoe pak je het aan?

Aan een vakantie Malediven hangt een prijskaartje. Alle reden dus om dit goed aan te pakken. Je wilt zekerheid dat je op een mooi eiland verblijft en in een comfortabel resort. Een Malediven specialist kent de beste resorts uit eigen ervaring. Vertrouw op het advies van een reisprofessional die graag op basis van jouw reiswensen aan de slag gaat. Een vakantie naar Malediven is uitstekend te combineren met andere bestemmingen. Eerst beleef je bijvoorbeeld een rondreis Sri Lanka of een stedentrip Dubai om daarna een paar dagen of een week te relaxen op één van de heerlijke bounty-eiland van de Malediven. Op zoek naar een reisbureau Malediven? Klik hier!

Kies een reisorganisatie die expert is in het samenstellen van reizen naar de Malediven!

Zijn deze andere bestemmingen misschien interessant voor je?