Disclaimer

Met de grootst mogelijke vorm van aandacht en zorgvuldigheid is de inhoud van deze reiswebsite samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie op deze website incompleet is of verouderd is en daarmee onjuistheden bevat. Er kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan deze informatie. Tevens kan De Reisspecialist.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, hetzij direct of indirect, ontstaan uit het gebruik van de website en alle ter beschikking gestelde informatie. De Reisspecialist.nl behoudt zich het recht voor om informatie op deze website geregeld te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Alle content op deze website, zowel tekstueel als visueel, zijn eigendom van De Reisspecialist.nl. Op geen enkele wijze mag content van deze website gedupliceerd, opgeslagen en openbaar gemaakt worden zonder schriftelijke toestemming van De Reisspecialist.nl.

De Reisspecialist.nl doet haar uiterste best bij het publiceren van afbeeldingen om dit op legitieme wijze te doen. Alle gepubliceerde afbeeldingen op deze website zijn verkregen van rechtenvrije beeldbanken óf middels schriftelijke toestemming van derde partijen die de daarmee gepaard gaande rechten in hun bezit hebben. Ondanks deze continue vorm van zorgvuldigheid en inspanning kan het voorvallen dat afbeeldingen op deze website, waarvan wij aannemen dat deze rechtenvrij zijn, dit niet zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zal De Reisspecialist.nl bij de eerste aanvraag van de rechtmatige eigenaar deze afbeeldingen per direct verwijderen.