Over De Reisspecialist

Reizen maakt je gelukkig. Het is een ervaring die je doet beseffen hoe mooi de wereld is. Reizen zorgt voor meer respect voor andere culturen, maar ook voor meer bewustzijn hoe zuinig we moeten zijn op onze planeet. Daarnaast staat reizen voor ultieme geluksmomenten die je een leven lang met je meeneemt. ‘Weet je nog dat we op safari de Big Five zagen in Tanzania? Hoe hoog die geiser in IJsland water omhoog spuwde? Of dat onvergetelijke uitzicht bij zonsondergang bij Monument Valley?’ Dit soort reiservaringen worden des te waardevoller met je dierbaren om je heen.

Reisinspiratie over maar liefst 64 landen

Met deze gedachte is De Reisspecialist opgericht in 2021. Juist op een moment waarin reizen niet zo vanzelfsprekend was, de coronaperiode. Met inspirerende blogs en bijzondere reisverhalen over bestemmingen geeft De Reisspecialist jou de vakantiekriebels. Of je nu een rondreis, stedentrip of een lekkere zonvakantie wilt beleven: door de uitgebreide informatie over maar liefst 64 landen kun je een juiste keuze maken voor jouw eerstvolgende bestemming. Inmiddels weten tienduizenden websitebezoekers per maand De Reisspecialist te vinden voor de beste reistips.

Ga op zoek naar inspiratie voor jouw vakantie met: 

Profiteer van unieke tips met blogs van De Reisspecialist. Check bijvoorbeeld blogs over de meest rustige Griekse eilanden of wat te doen op vakantie in Albanië. 

Van Amerika tot aan Zanzibar: De Reisspecialist biedt informatie over de mooiste bezienswaardigheden, natuurgebieden, badplaatsen en nog véél meer! 

Van hotels met een padelbaan en waterbungalows op de Malediven tot aan hotels direct aan het strand in Dubai en kamers met een privé zwembad in Griekenland. Ga op zoek naar bijzondere thema’s die jouw vakantie extra bijzonder maken!

Voor nóg meer inspiratie kun je gratis het magazine van De Reisspecialist downloaden met tips over Jordanië, Botswana, IJsland, Toscane en Mauritius. Lees je mee? 

Van hotels met een padelbaan en waterbungalows op de Malediven tot aan hotels direct aan het strand in Dubai en kamers met een privé zwembad in Griekenland. Ga op zoek naar bijzondere thema’s die jouw vakantie extra bijzonder maken!

Voor nóg meer inspiratie kun je gratis het magazine van De Reisspecialist downloaden met tips over Jordanië, Botswana, IJsland, Toscane en Mauritius. Lees je mee? 

Boeken via De Reisspecialist kost je niks extra

Heb je jouw favoriete bestemming gevonden? Ga dan op zoek naar een reis die bij jouw wensen past. Via zogeheten affiliate links verwijst De Reisspecialist je door naar reizen van betrouwbare reisorganisaties in Nederland. Wanneer je op zo’n link klikt en vervolgens een boeking maakt ontvangt De Reisspecialist daar commissie over. Goed om te weten: jij betaalt hiervoor niks extra. Je krijgt exact dezelfde prijzen te zien als dat je rechtstreeks zou zoeken. De Reisspecialist is dus geen reisbureau, maar een inspiratieplatform die je doorverwijst naar reisbureaus. 

Samenwerkingen met betrouwbare reisorganisaties

De Reisspecialist heeft samenwerkingen met de grootste reisaanbieders van Nederland, zoals TUI, de Vakantiediscounter, Sunweb en Corendon, maar óók met gespecialiseerde reisorganisaties zoals 333Travel, VanVerre en Djoser. Per bestemming hebben wij de beste specialisten op een rijtje gezet! Al deze reisorganisaties zijn aangesloten bij erkende keurmerken zoals de ANVR en SGR.

In het kort: de ANVR zorgt ervoor dat jouw vakantie onder eerlijke en duidelijke voorwaarden wordt geboekt. De voorwaarden zijn bepaald in samenspraak met de Consumentenbond. De SGR zorgt ervoor dat jouw vooruitbetaalde reissom in veilige handen is. Mocht de reisorganisatie waarbij je geboekt hebt failliet gaan, dan staat het SGR garant dat jouw reis alsnog door kan gaan óf dat je je betaalde reissom terug krijgt. Met deze zekerheden kun je jouw rondreis, citytrip, strandvakantie of cruise met een gerust en vertrouwd gevoel boeken via links van De Reisspecialist.

ANVR

Van de mooiste boetiekhotels in Lissabon en de fijnste appartementen direct aan de piste in Oostenrijk tot aan de leukste cruiseschepen met glijbanen en de meest charmante kasteelhotels in Limburg: De Reisspecialist laat jouw vakantiehart sneller kloppen!

Kun je een bestemming niet vinden of mis je bepaalde tips? Laat het De Reisspecialist gerust weten, want feedback wordt gewaardeerd! Dit kan via contact. Ook voor samenwerkingen kun je terecht bij dit contactformulier.

Met reislustige groeten,
De Reisspecialist

De Reisspecialist.nl