Hotels met een privé zwembad of swim up kamer

Maak jouw vakantie extra speciaal met een verblijf in een hotel met een privé zwembad of een swim up kamer. Jouw vakantiedroom wordt werkelijkheid met een eigen zwembad waar je met je dierbaren veel waterpret kunt hebben. Of ga op zoek naar een hotel met een swim up kamer waarbij je direct een plons kunt nemen vanaf jouw eigen terras in het gemeenschappelijke buitenzwembad. De Reisspecialist heeft de beste hotels met een privé zwembad en een swim up kamer voor jou geselecteerd. Je checkt ze hieronder! 

De mooiste bestemmingen met hotels met een privé zwembad

Een zwembad helemaal voor jou alleen? Ja, dat kan echt op onderstaande bestemmingen! Hier vind je hotels met een privé zwembad waardoor je van veel privacy kunt profiteren. Urenlang op een ligbedje in het water dobberen zonder gestoord te worden, zie jij het al voor je?

Of, zoek naar hotels met een swim up kamer

Een alternatief voor een privé zwembad is een swim up kamer. Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een privé zwembad en een swim up kamer? Nou, met een swim up kamer heb je vanaf je terras bij je jouw kamer direct toegang tot een gedeeld zwembad. Dit is een betaalbaar alternatief voor een privé zwembad en je kunt hiermee ook direct uit je kamer het zwembad inspringen! 

4x redenen om te kiezen voor een hotel met privé zwembad

  • Volop privacy: je hebt geen last van andere hotelgasten.
  • Je kunt zwemmen wanneer jij wilt, van een vroege ochtendduik tot een late avondduik.
  • Ultieme gevoel van luxe, want een eigen zwembad is echt luxueus.
  • Rust: drijf op een ligbed in de zon zonder gestoord te worden.

De mooiste hotels met een swim up kamer

De beste hotels met een privé zwembad

Vind jouw ideale hotel met een privé zwembad of swim up kamer

Bij De Reisspecialist boek je jouw vakantie naar een hotel met een privé zwembad of swim up kamer veilig en vertrouwd via een reisorganisatie die is aangesloten bij de keurmerken ANVR en SGR. Zo kun je van ultiem veel privacy en waterplezier genieten met veel zekerheden! 

Kies een reisorganisatie die expert is in hotels met een privé zwembad

TUI