Roadtrip Route Zuid Afrika 2 weken, 3 weken en 4 weken

Leuk dat je deze Roadtrip Route Zuid Afrika van 2 weken, 3 weken en 4 weken bekijkt! Heb jij plannen voor een rondreis door Zuid Afrika? Dan kunnen deze routesuggesties jou aardig op weg helpen. Je vindt hier voorbeelden van mogelijke routes voor 2 weken, 3 weken en 4 weken waarbij je het allermooiste van Zuid Afrika te zien krijgt. Per dag kun je een beschrijving lezen waardoor je alleen nog maar meer zin krijgt om naar Zuid Afrika af te reizen. Volg de route voor jouw gewenste reisduur een raak geïnspireerd!

Hieronder vind je allereerst een kaart van deze mooie routemogelijkheden in Zuid Afrika voor 2, 3 en 4 weken met daaronder een beschrijving van dag tot dag.

Kaart roadtrip route Zuid Afrika 2 weken

Met deze roadtrip Zuid Afrika van 2 weken start je in Kaapstad of vervolgens een gedeelte van de Tuinroute te rijden en vanaf Kaapstad een binnenlandse vlucht te nemen naar Durban waarvandaan je de route vervolgt en je de bekendste wildparken van Zuid Afrika bezoekt.

Kaart roadtrip route Zuid Afrika 3 weken

In vergelijking met de 2-weekse routevariant heb je bij de roadtrip Zuid Afrika van 3 weken meer tijd om de Tuinroute aan de zuidkust volledig af te rijden waardoor je ook Tsitsikamma National Park en Addo Elephant Park kunt bezoeken.

Kaart roadtrip route Zuid Afrika 4 weken

De roadtrip Zuid Afrika van 4 weken is eigenlijk hetzelfde als de routesuggestie van 3 weken, behalve dat je nog één week extra hebt. Aan het einde van je reis kun je daarom nog Pretoria, Tzaneen, Sun City en Pilanesberg National Park meepakken in je route. Zo heb je écht alle belangrijke hoogtepunten van Zuid-Afrika gezien!

Dag tot dag routebeschrijving roadtrip route Zuid Afrika 2 weken, 3 weken en 4 weken

Kaapstad - 0 km

2-weekse rondreis: dag 1
3-weekse rondreis: dag 1
4-weekse rondreis: dag 1

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Kaapstad. Jouw roadtrip Zuid Afrika van 2, 3 of 4 weken kan van start! Op de luchthaven of een kantoor in Kaapstad haal je jouw huurauto op en rijd je naar je hotel. Afhankelijk van het tijdstip waarop je bent geland en wanneer je in je hotel bent kun je nog het centrum van Kaapstad in. In dat geval kun je naar het gezellige havengebied vol restaurants en cafés bij Victoria & Alfred Waterfront.

Kaapstad Victoria & Alfred Waterfront

Victoria & Alfred Waterfront in Kaapstad

Kaapstad - 0 km

2-weekse rondreis: dag 2
3-weekse rondreis: dag 2
4-weekse rondreis: dag 2

Dit is je eerste volle dag in Zuid Afrika en je begint gelijk met een wereldstad van formaat: Kaapstad. In Kaapstad vind je veel bezienswaardigheden, maar de meest prominente is toch echt de Tafelberg. Met de kabelbaan kun je naar de top van deze bijzondere berg voor een adembenemend uitzicht over ‘Cape Town’. Is het een beetje bewolkt? Stel je bezoek aan de Tafelberg dan nog even uit tot de volgende dag. Geef invulling aan deze dag zoals je zelf wilt. Je kunt namelijk deze dag ook uittrekken voor een boottrip naar Robbeneiland dat vlak voor de kust vaan Kaapstad ligt. Op dit gevangeniseiland zat Nelson Mandela een groot gedeelte van zijn gevangenschap. Een reisbureau gespecialiseerd in Zuid Afrika kan een rondleiding voor je reserveren onder begeleiding van een oud-gedetineerde die je goed kan uitleggen hoe het leven in een gevangenis hier vroeger was. Andere mogelijkheden op deze dag zijn een bezoek aan de mooie tuinen van Kirstenbosch of de kleurrijke wijk Bo-Kaap.

Kaapstad

Kaapstad vanuit de lucht

Kaapstad - 0 km

2-weekse rondreis: dag 3
3-weekse rondreis: dag 3
4-weekse rondreis: dag 3

Je stapt vandaag in je huurauto en vertrek richting Kaap de Goede Hoop. Dit is een schiereiland 60 minuten rijden ten zuiden van het centrum van Kaapstad. Vanuit historisch oogpunt is dit een belangrijke plaats voor de scheepvaart omdat op deze plek de Atlantische Oceaan overgaat in de Indische Oceaan (of andersom). Vroeger werd deze kust ‘Stormkaap’ genoemd omdat hier veel schepen zonken door de ruige zee en harde wind. Vandaag de dag  is de zee hier nog steeds ruig en dat merk je tijdens een wandeling naar Cape Point (het meest zuidwestelijke punt van Zuid Afrika). Vanaf uitzichtpunten zie je hoe het oceaanwater hard tegen de kliffen kletst, spectaculair! Op het Kaaps Schiereiland ligt ook Boulders Beach en dit is een leuke stop op je route. Op dit bijzondere strand leven namelijk veel pinguïns. Op Boulders Beach kun je samen met pinguïns over het strand wandelen, hoe gaaf is dat! 

Kaapstad Kaap de Goede Hoop

Kaap de Goede Hoop

Stellenbosch / Franschhoek - 81 km

2-weekse rondreis: dag 4
3-weekse rondreis: dag 4
4-weekse rondreis: dag 4

Je verlaat Kaapstad en zet koers richting de Kaapse wijnregio. In het achterland van Kaapstad worden ’s werelds beste wijnen geproduceerd die geroemd worden. In de omgeving van de dorpjes Stellenbosch en Franschhoek vind je veel wijngaarden. Bij enorm veel wijngaarden vind je wijnboerderijen in Kaaps-Hollandse stijl. Bij deze wijnhuizen kun je je aanmelden voor een rondleiding door de wijnranken en de wijnkelder. Vol passie krijg je uitleg over het productieproces. De afsluiting van de rondleiding is in veel gevallen een heerlijk wijnproeverij! Ook als je geen wijn lust is dit gebied een aanrader. De valleien vol wijnvelden zijn prachtig om een fietstocht doorheen te maken. In Franschhoek is zelfs een speciale wijntram die je de schilderachtige landschappen laat zien.

Stellenbosch

Kaaps-Hollandse boerderij in Stellenbosch 

Hermanus - 98 km

2-weekse rondreis: dag 5
3-weekse rondreis: dag 5
4-weekse rondreis: dag 5

Na een overnachting in een wijnhuis van Kaaps-Hollandse architectuur (tip) ga je richting de kust. Hermanus staat bekend als één van de beste plekken ter wereld voor het zien van walvissen op open zee. Je kunt met een bootexcursie de zee op om walvissen van dichtbij te spotten. Je hoeft niet perse het water op om walvissen te zien, want ook vanaf de kustlijn worden regelmatig walvissen gespot. Als je de 12 kilometerslange wandelroute ‘Cliff Path’ volgt en de zee goed in de gaten houdt, dan kun je zowel walvissen als dolfijnen zien.

Whale Watching Hermanus

Walvissen spotten in Hermanus

Vind je het bepalen van een route door Zuid Afrika lastig? Laat een Zuid Afrika specialist je helpen met gratis advies voor een route! 

Oudtshoorn - 361 km

2-weekse rondreis: ga door naar Durban
3-weekse rondreis: dag 6
4-weekse rondreis: dag 6

Als je een roadtrip Zuid Afrika van 2 weken wilt maken, dan ga je niet naar Oudtshoorn, maar keer je terug naar Kaapstad waarvandaan je een binnenlandse vlucht pakt naar Durban.

Voor een roadtrip Zuid Afrika van 3 en 4 weken is je volgende stop Oudtshoorn. Van oudsher staat Oudtshoorn bekend als de struisvogelhoofdstad van Zuid Afrika en nog steeds vind je hier veel struisvogels. Het klimaat in dit gebied is uitstekend voor de struisvogels en dat is ook de reden dat je hier veel struisvogelboerderijen aantreft. Bezoek een struisvogelboerderij tijdens je rondreis én nog leuker: overnacht op de boerderij en help een handje mee! Oudtshoorn kent naast struisvogels ook veel grotten, waarvan de Cango Caves het mooist is. Via smalle doorgangen kom je in schitterende grotkamers vol stalagmieten en stalactieten!

Oudtshoorn

Struisvogel in Oudtshoorn

Tsitsikamma National Park - 261 km

2-weekse rondreis: ga door naar Durban
3-weekse rondreis: dag 7
4-weekse rondreis: dag 7

De volgende plek van jouw roadtrip Zuid Afrika is Tsitsikamma National Park, gelegen aan de zuidkust. In dit natuurpark ontmoet de oceaan de ongerepte en bergachtige landschappen. Er zijn goede mogelijkheden om Tsitsikamma National Park te voet en vanaf het water te verkennen. Volg één van de vele ‘trails’ die het gebied doorkruisen en bekijk wonderschone watervallen. Om Tsitsikamma vanaf het water te bekijken kun je een kajak huren. Met een kajaktocht over de Storms River kijk je hoog op tegen de kliffen en zie je vele andere natuurplekken.

Tsitsikamma National Park

Hangbrug over de Storms River in Tsitsikamma National Park

Tsitsikamma National Park - 0 km

2-weekse rondreis: ga door naar Durban
3-weekse rondreis: dag 8
4-weekse rondreis: dag 8

Je hebt een extra dag in Tsitsikamma National Park omdat je in dit park ontzettend veel kunt doen. Eigenlijk is dit gebied één groot recreatieparadijs. Razend populair is hier ziplinen. Via lange kabels vlieg je tussen boomtoppen door het regenwoud en zie je in vogelvlucht de mooiste vergezichten. Voor de ultieme adrenalinekick kun je naar de Bloukransburg. Dit is de allerhoogste bungeejump locatie ter wereld. Als je stalen zenuwen hebt spring je vanaf 216 meter van een brug een diepe kloof in!

Tsitsikamma Bloukransbrug

Bloukransbrug

Addo Elephant Park - 249 km

2-weekse rondreis: ga door naar Durban
3-weekse rondreis: dag 9
4-weekse rondreis: dag 9

Vandaag is het tijd voor een safari! De naam verklapt al een beetje waar het hier voornamelijk om draait: olifanten! De populatie olifanten is in Addo Elephant Park groot waardoor het haast niet bestaat dat je hier geen olifanten ziet tijdens jouw safari. Je kunt Addo Elephant Park op twee manieren ontdekken: met een selfdrive of een game drive. Bij een selfdrive rijd je met jouw huurauto zelf door het park over de goed aangelegde wegen. Met een game drive ga je onder begeleiding van een parkranger het natuurgebied in die je rondrijdt en uitleg geeft over de olifanten en de andere dieren die in Addo Elephant Park leven. 

Addo Elephant Park

Olifanten in Addo Elephant Park

Addo Elephant Park - 0 km

2-weekse rondreis: ga door naar Durban
3-weekse rondreis: dag 10
4-weekse rondreis: dag 10

Je hebt een extra dag in Addo Elephant Park om nog een safari te maken. Ga zeker kijken bij de vele waterpoelen en drinklocaties in het park, want hier komen veel olifanten hun dorst lessen!

Addo Elephant Park babyolifant

Babyolifant in Addo Elephant Park

Durban

2-weekse rondreis: dag 6 (binnenlandse vlucht vanuit Kaapstad)
3-weekse rondreis: dag 11 (binnenlandse vlucht vanuit Port Elizabeth)
4-weekse rondreis: dag 11 (binnenlandse vlucht vanuit Port Elizabeth)

Als je de 2-weekse route volgt dan kom je vanuit Kaapstad met een binnenlandse vlucht aan op de luchthaven van Durban. Voor de route van 3 en 4 weken rijd je vanuit Addo Elephant Park naar de luchthaven van Port Elizabeth waarvandaan je vliegt naar Durban. Op het vliegveld van Durban haal je een nieuwe huurauto op. Als je binnenlandse vlucht al vroeg in de ochtend is dan kun je later op de dag nog naar het strand van Durban.

Durban

Durban

Hluhluwe National Park - 272 km

2-weekse rondreis: dag 7
3-weekse rondreis: dag 12
4-weekse rondreis: dag 12

Vanuit Durban vertrek je vroeg in de ochtend naar Hluhluwe National Park. Dit is het oudste natuurpark van Zuid Afrika. Met een selfdrive, game drive óf een bijzondere wandelsafari met een parkranger kun je allerlei wilde dieren zien. Tijdens de safari maak je kans op het zien van de ‘Big Five’. Leeuwen, luipaarden, olifanten, buffels en neushoorns zijn hier allemaal te spotten, net als nog vele andere dieren.

Hluhluwe neushoorns

Neushoorns in Hluhluwe

Hluhluwe National Park - 0 km

2-weekse rondreis: dag 8
3-weekse rondreis: dag 13
4-weekse rondreis: dag 13

Mocht je tijdens de vorige dag nog niet alle dieren van de ‘Big Five’ hebben gezien, dan heb je vandaag een extra kans op ze alle vijf te zien. Op verschillende momenten op de dag komen weer andere dieren tevoorschijn. Vooral bij zonsopkomst en zonsondergang zijn veel wilde dieren actief, dus plan je safari’s goed. Ook nachtsafari’s zijn mogelijk in Hluhluwe National Park waardoor je weer andere dieren te zien krijgt.

Hluhluwe

Giraffe en zebra’s in Hluhluwe National Park

St. Lucia - 80 km

2-weekse rondreis: dag 9
3-weekse rondreis: dag 14
4-weekse rondreis: dag 14

Het dorpje St. Lucia is op zichzelf niet zo bijzonder, de natuurrijke omgeving daarentegen zeer zeker wel! In het nabijgelegen iSimangaliso Wetland Park kun je op bootsafari! In dit gebied vind je veel waterrijke gebieden waar voornamelijk krokodillen en nijlpaarden, maar ook pelikanen en flamingo’s hun thuis hebben. Met de boot kun je redelijk dicht bij de grote nijlpaarden komen en krokodillen recht in de ogen aankijken, héél spannend! 

St Lucia

Krokodil in St. Lucia

Swaziland - 300 km

2-weekse rondreis: dag 10
3-weekse rondreis: dag 15
4-weekse rondreis: dag 15

eSwatini, beter bekend als Swaziland is een afzonderlijk land dat voor een groot gedeelte aan Zuid Afrika grenst. Het is een waardevolle toevoeging om dit kleine koninkrijk mee te pakken tijdens je roadtrip door Zuid Afrika. Zodra je de grens passeert lijkt het alsof je een tijdreis maakt. Alles is hier nog vrij authentiek en dat is terug te zien aan de markten met lokale ambachten, de kledij van de (zeer gastvrije) inwoners van Swaziland en hun traditionele onderkomens in de vorm van een bijenkorf. Bezoek in Swaziland zeker een traditioneel Zulu dorp en bekijk deze bijenkorfhuisjes. Je leert in het dorp meer over lokale gebruiken, de bijzondere cultuur en tradities.

Swaziland bijenkorfhuisjes

Bijenkorfhuisjes in Swaziland

Swaziland - 0 km

2-weekse rondreis: ga door naar Hazyview
3-weekse rondreis: dag 16
4-weekse rondreis: dag 16

Bij de 3 en 4 weekse roadtrip heb je een extra dag in Swaziland die je goed kunt besteden door de natuurlandschappen van de Ezulwinivallei te bekijken. In deze vallei vind je nog veel meer Zulu dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Je kunt deze dag ook anders besteden door naar een grote glasblaasfabriek te gaan. Swaziland staat bekend om de goede glasblazers die je tijdens een rondleiding door de fabriek alle ins- en outs over deze ambacht vertellen. Swaziland kent ook fantastische wildparken zoals het Mlilwane Wildlife Sanctuary voor een safari. Laat je informeren over de mogelijkheden in Swaziland door een Afrika specialist!

Swaziland

Lokale inwoners van Swaziland

Marloth Park (Krugerpark) - 186 km

2-weekse rondreis: dag 11
3-weekse rondreis: dag 17
4-weekse rondreis: dag 17

Je keert vanuit Swaziland weer terug in Zuid Afrika en hier wacht het volgende avontuur. Voor velen is dít het hoogtepunt van een roadtrip in Zuid Afrika. Het Krugerpark is één van de mooiste en beroemdste wildparken ter wereld. Via de zuidingang van Marloth Park sta je zo in het wildpark en kun je vandaag de zuidkant van het Krugerpark bezoeken. In het zuiden heb je de grootste kans op het zien van de ‘Big Five’. Ogen open dus!

Krugerpark

Wildlife in het Krugerpark

Hazyview - 152 km

2-weekse rondreis: dag 12
3-weekse rondreis: dag 18
4-weekse rondreis: dag 18

Het plaatsje Hazyview is de perfecte uitvalsbasis om de Panoramaroute te rijden. Dit is één van de mooiste routes van Zuid Afrika. Als je de Panoramaroute non-stop rijdt dan doe je er ongeveer twee uur over, maar dat is niet de bedoeling want op de route zie je ontzettend veel natuurwonderen die een tussenstop waard zijn. Een greep uit natuurwonderen zijn het uitzichtpunt God’s Window, de Blyde River Canyon (één van de grootste kloven ter wereld), de bijzondere bergtoppen van de Drie Rondavels en de Bourke’s Luck Potholes die door erosie bijzondere vormen hebben aangenomen. Op de route liggen ook de meest prachtige watervallen!

Hazyview Panoramaroute Blyde River Canyon

De Blyde River Canyon aan de Panoramaroute

Hazyview - 0 km

Het Krugerpark is erg groot en daarom kun je vandaag een ander gedeelte van het Krugerpark zien via de west ingang. Naast de ‘Big Five’ kun je tijdens een selfdrive of game drive nog vele andere dieren zien zoals zebra’s, slangen, giraffes, hyena’s, apen en impala’s. Om je bezoek aan het Krugerpark extra speciaal te maken kun je vanuit Hazyview mee met een luchtballonvaart. Het is een onvergetelijke ervaring om zoveel wilde dieren vanuit de lucht te zien!  

Bij de rondreis van 2 weken zet je koers richting Johannesburg voor de terugvlucht. Bij de 3-weekse route ga je naar Tzaneen en voor een 4-weekse roadtrip bezoek je de volgende dag Phalaborwa.

Krugerpark leeuw

Een leeuw in het Krugerpark

Phalaborwa - 169 km

2-weekse rondreis: ga door naar Johannesburg
3-weekse rondreis: ga door naar Tzaneen
4-weekse rondreis: dag 20

De 4-weekse roadtrip route bied je de mogelijkheid om ook de noordkant van het Krugerpark te zien vanuit het plaatsje Phalaborwa. Net als in Hluhluwe National Park kun je hier mee met een ‘bush walk’ waarbij je te voet met een ranger door het Krugerpark loopt. Je zult merken dat dit extra spanning met zich meebrengt!

Krugerpark zebra's

Zebra’s in het Krugerpark

Tzaneen - 114 km vanuit Phalaborwa en 218 km vanuit Hazyview

2-weekse rondreis: dag ga door naar Johannesburg
3-weekse rondreis: dag 20
4-weekse rondreis: dag 21

Je laat het Krugerpark achter je en gaat naar Tzaneen, ver in het noordoosten van Zuid-Afrika. Dit plaatsje is rijkelijk omgeven door een wonderschone natuur. Tussen hoge bergen liggen volop plantages met groenten en fruit. De reden waarom je Tzaneen in je rondreis kunt opnemen is vanwege de Magoebaskloof. Je kunt in dit prachtige ravijn een bergpas rijden waarbij je continue verrast wordt door de mooiste uitzichten. Naast het rijden van de Magoebaskloof-bergpas kun je volop avontuurlijke activiteiten in de natuur van Tzaneen beleven, zoals ziplinen, trails bewandelen, mountainbiken en tochten rijden per quad.

Pretoria - 353 km

2-weekse rondreis: ga door naar Johannesburg
3-weekse rondreis: ga door naar Johannesburg
4-weekse rondreis: dag 22

Enkel bij de 4-weekse routevariant bezoek je ook Pretoria op je weg richting Johannesburg. Hoewel veel mensen dat Kaapstad of Johannesburg de hoofdstad van Zuid-Afrika is, is toch echt Pretoria de officiële hoofdstad van het land. In Pretoria vind je veel monumenten en historische bezienswaardigheden die in het teken staan van de Zuid-Afrikaanse geschiedenis waaronder het Voortrekker Monument, de Union Buildings met het gigantische standbeeld van Nelson Mandela en Church Square. Bezoek je Pretoria in de lente? Dan is de stad extra mooi vanwege alle paarse Jacaranda bomen die volop in bloei staan!

Pretoria

Het standbeeld van Nelson Mandela in Pretoria

Johannesburg - 68 km vanuit Pretoria en 407 km vanuit Hazyview

2-weekse rondreis: dag 14
3-weekse rondreis: dag 21
4-weekse rondreis: dag 23

Je rondreis van 2 of 3 weken eindigt in Johannesburg. Je levert je huurauto in bij de luchthaven en vertrekt na een reis vol avonturen en mooie momenten terug naar Nederland. Kun je het jezelf veroorloven om 4 weken naar Zuid Afrika te gaan? Dan zit je rondreis er nog niet op! Je kunt in Johannesburg naar het Apartheid Museum. Dat Zuid-Afrika niet altijd een fijn land is geweest merk je in dit museum. De ‘apartheid’ had grote invloed op veel inwoners en tijdens een rondleiding kom je hier meer over te weten. Bij de ingang van het museum word je al gelijk geconfronteerd met een situatie uit de Apartheid waarbij een splitsing wordt gemaakt tussen ‘blankies’ en ‘nie-blankies’. Dit is om je meer inzicht te geven in hoe het er vroeger aan toe ging.

Johannesburg Apartheid Museum

Het Apartheid Museum in Johannesburg

Johannesburg - 0 km

4-weekse rondreis: dag 24

In Johannesburg is het verschil tussen rijk en arm duidelijk merkbaar. Het ene moment sta je tussen luxe wolkenkrabbers en het andere moment loop je in sloppenwijken. Doe de laatste optie altijd onder begeleiding van een gids voor je eigen veiligheid. De bekendste sloppenwijk in Johannesburg is Soweto. Met een tour te voet, per bus of fiets zie je het reilen en zeilen in deze beroemde ‘township’ waar onder andere Nelson Mandela opgroeide. Zijn oude woonhuis in Soweto kun je bezoeken en deze is nog precies hetzelfde gebleven. Tip: in Soweto staan een oude kerncentrale waar je vanaf kunt bungeejumpen. Héél leuk als je op zoek bent naar een geweldige adrenalinekick!

Johannesburg Soweto

De Orlando Towers in Soweto

Sun City / Pilanesberg National Park - 196 km

4-weekse rondreis: dag 25, 26 en 27

De laatste paar dagen van je rondreis verblijf je in Sun City waar je getuige bent van een bijzonder tafereel. Midden in de wilde natuur van Zuid-Afrika staat een groot dorp dat je doet denken aan Las Vegas. Hier staan grote themahotels zoals The Palace of the Lost City, bling-bling casino’s, grote zwembaden en golfparcoursen. Niet is te gek in dit luxe vakantiedorp met onder andere de snelste zipline ter wereld. In Sun City staat vertier en vermaak op nummer één beleef je een paar onvergetelijke vakantiedagen aan het einde van je rondreis.

Sun City ligt midden in de ruige natuur waardoor je ook nog makkelijk of safari kunt. Op zeer korte afstand ligt Pilanesberg National Park. Een uniek natuurpark omdat het is gelegen op een krater van een oude vulkaan. Dit is je laatste kans om de Big Five en allerlei andere wilde dieren spotten. Tijdens je safari zul je merken dat het hier stukken rustiger is dan in alle andere wildparken waar je bent geweest. Hierdoor heb je de natuur bijna alleen voor jezelf wat een bijzondere ervaring is! Je hebt 3 dagen in Pilanesberg National Park / Sun City.

Pilanesberg National Park

Een giraffe in Pilanesberg National Park

Johannesburg - 202 km

4-weekse rondreis: dag 28

Helaas! Aan al het moois komt een einde zo ook aan deze bijzondere rondreis door Zuid-Afrika. Je reist terug naar Johannesburg waar je de huurauto afgeeft en op het vliegtuig stapt. Met een koffer vol bijzondere reisherinneringen keer je terug naar Nederland!

Advies voor een roadtrip route door Zuid Afrika van 2 weken, 3 weken of 4 weken

Een goede route is het fundament voor een onvergetelijke rondreis door Zuid Afrika. Het is erg belangrijk dus om een goede route te kiezen zodat je een zo mooi mogelijke rondreis ervaart. Laat dit daarom over een reisbureau gespecialiseerd in Zuid Afrika. Wanneer je jouw rondreis laat verzorgen door een Zuid Afrika specialist weet je zeker dat deze reisadviseur op basis van jouw wensen de mooiste route uitkiest met genoeg tijd op de juiste plekken en met haalbare afstanden. Op deze website vind je reisbureaus die expert zijn in Zuid Afrika en aangesloten zijn bij de ANVR en het SGR. Kies voor zekerheid en kwaliteit en kies een Zuid Afrika specialist uit voor jouw droomreis!

Kies een reisorganisatie die expert is in het samenstellen van reizen naar Zuid Afrika!