Cruise All Inclusive

Op zoek naar een cruise op basis van all inclusive? Er zijn veel rederijen die je verwelkomen met het all inclusive concept. Hierdoor hoef je niet met een portemonnee op het dek rond te lopen en kun je onbeperkt en maximaal genieten van je cruise vakantie! WiFi? Inbegrepen! Speciale cocktails? Inbegrepen! Een keer luxe dineren in een specialiteitenrestaurant? Inbegrepen! En zo zijn er nog veel meer voordelen aan een cruise vakantie all inclusive. Lees gauw verder om je beter te oriënteren op onder andere vaargebieden en cruises vanuit Nederland o.b.v. all inclusive!

Is een cruise all inclusive?

Wanneer je een standaard cruise boekt krijg je te maken met allerlei zaken die je kunt bijboeken om je verblijf leuker en comfortabeler te maken. Met een cruise vakantie all inclusive heb je hier geen omkijken naar. Zoals de naam al zegt is op met deze verzorging alles inclusief. Hierbij kun je naast ontbijt, lunch en diner, denken aan allerlei speciale dranken, fooien, WiFi, shows en eten in specialiteitenrestaurants en bij sommige cruises zelfs excursies. Wil je niet telkens hoeven afrekenen op zee en onbezorgd genieten van alle faciliteiten aan boord? Dan boek je een cruise op basis van all inclusive!

Cruise Middellandse Zee all inclusive

Met een cruise Middellandse Zee o.b.v. all inclusive bewonder je Europa’s mooiste bestemmingen aan deze zee. Veel cruises over de Middellandse Zee vertrekken vanuit Rome of Barcelona. Tijdens een cruise met Mein Schiff of MSC stap je uit op Spaanse eilanden zoals Ibiza (Ibiza-Stad) en Mallorca (Palma de Mallorca). De hoofdstad van Malta, Valletta, is vaak vertegenwoordigd in cruises in dit vaargebied, net als Malaga en Gibraltar op het Spaanse vasteland. Op Italiaans grondgebied legt het cruiseschip vaak aan in La Spezia waar je de kleurrijke dorpjes van Cinque Terre kunt bezoeken én in Salerno waar Napels, de vulkaan Vesuvius en de oude ruïnes van Pompeï vlakbij liggen. Natuurlijk mag Frankrijk niet ontbreken tijdens een cruise over de Middellandse Zee. Aan de zuidkust, de Cote d’Azur, kun je uitstappen bij Cannes en Marseille.

Cruise Middellandse Zee All Inclusive

Cruiseschip vlak voor de kust van het Griekse eiland Santorini

Cruise Noorse Fjorden all inclusive

De Noorse fjorden zijn favoriet als het gaat om een vaarroute binnen Europa. Dat komt enerzijds omdat veel cruises vanuit Rotterdam of Amsterdam vertrekken en anderzijds vanwege de indrukwekkende natuur. Noorwegen heeft veel fjorden, zoals het Geirangerfjord, waar je met een cruiseschip doorheen kunt varen. Al varend zie je op de fjordwanden watervallen naar beneden stromen, en dat terwijl je geniet van all inclusive op het dek! Met rederijen zoals de Holland America Line, Royal Caribbean of AIDA kun je kiezen uit verschillende vaarroutes. Vaak worden de volgende Noorse bestemmingen aangedaan: Flam, Stavanger, Kristiansand, Oslo, Alesund en Bergen.

Cruise Noorse Fjorden all inclusive

Varen door de immense fjorden van Noorwegen

Cruise ABC eilanden all inclusive

Met een cruise ABC eilanden all inclusive kun je per cruiseschip de Nederlandse Antillen bezoeken. In één vakantie kun je dus zowel Aruba, Bonaire als Curaçao bekijken. Op Curaçao kun je de iconische Pontjesbrug, de Handelskade met kleurige herenhuizen en de wijk Otrobanda verkennen in Willemstad. Op Bonaire stap je van boord en kun je een safari maken in Washington Slagbaai National Park óf lekker duiken of snorkelen op mooie locaties aan de kust. Aruba is een heerlijk eiland om een dagje aan een hagelwit strand te vertoeven. Ontdek om alle 3 de eilanden de Nederlandse invloeden!

Cruise ABC eilanden all inclusive

Een cruiseschip legt aan bij Aruba

Caribbean cruise all inclusive

Droom jij van tropische eilanden? Dan zit je in de caribbean goed! Met een cruise ontdek je bijna iedere cruisedag een nieuw Caribisch eiland. Bij veel cruises door de Caribbean o.b.v. all inclusive heb je de keuze uit het westelijk- of het oostelijk deel van het Caribisch gebied. Bij een cruise West-Caribbean vertrek je vaak vanuit Florida en leg je aan in Jamaica, Mexico en de Kaaimaneilanden. Eventueel in combinatie met de ABC eilanden. Bij een cruise Oost-Caribbean kun je aanleggen bij Sint Maarten, de Britse Maagdeneilanden, de Dominicaanse Republiek, St. Lucia en Barbados.

Cruise Caribbean all inclusive

Cruises in de helderblauwe zee van de Caribbean

Cruise all inclusive vanuit Nederland

Veel all inclusive cruises vanuit Nederland vertrekken uit Rotterdam of Amsterdam.
Vanuit Nederland kun je met een all inclusive cruise naar:

  • Noorwegen
  • Oostzee
  • IJsland en Groenland
  • Transatlantische cruise naar Amerika
  • Britse eilanden
  • Noord-Europa (Le Havre, Southampton, Zeebrugge en Hamburg)

Cruise all inclusive met vlucht

Bij CruiseReizen.nl kun je cruises all inclusive met vlucht boeken. Dat is handig, want zo hoef je niet apart vliegtickets te kopen. Door alles bij één reisorganisatie te boeken heb je bovendien minder financiële risico’s!

Weet jij al welke cruise vakantie all inclusive je wilt maken?

Ervaar jij binnenkort het tropische gevoel met een cruise door de Caribbean of bezoek je de mooiste steden aan de Middellandse Zee met een cruise? Misschien ga je wel voor een cruise door de Noorse Fjorden! De keuze is aan jou. Mocht je extra advies willen of vind je het fijn om via persoonlijk contact een cruise te boeken? Neem dan contact op met één van onderstaande cruise specialisten!

Kies een reisorganisatie die expert is in cruises!