Hotel in Turkije met Familiekamer (All Inclusive)

Zoek je een mooi hotel in Turkije met een familiekamer? Hier vind je de beste hotels van Turkije met familiekamers. Wij hebben familiekamers voor 4, 5 en 6 personen voor jou op een rijtje gezet. Onderstaande hotels liggen allemaal aan het strand, hebben een uitgebreide All Inclusive formule, zijn kindvriendelijk én niet geheel onbelangrijk: ze worden uitstekend beoordeeld door eerdere reizigers. Boek nu jouw ideale familiekamer in Turkije en laat die vakantie maar beginnen!

Familiekamers in Turkije voor 4 personen

Onderstaande all-in hotels in Turkije beschikken over fijne familiekamers én krijgen goede recensies van eerdere hotelgasten.  

Saturn Palace *****

Het 5-sterren Saturn Palace in Lara beschikt over ruime familiekamers voor 4 personen in Turkije. Het hotel is een stuk kleinschaliger dan een gemiddeld Turks resort en daardoor is de sfeer heel gemoedelijk en persoonlijk. Jong en oud vermaakt zich hier. Kinderen beginnen te glinsteren bij het zien van het aquapark met snelle glijbanen, kronkelglijbanen, een boemerangglijbaan en een miniglijbanenpark. Volwassen zullen blij worden van de wellness waar je gratis toegang tot hebt. De loopbrug verbindt het zwembad met het privéstrand van Saturn Palace, dus geniet van de ligging pal aan zee! Verder kun je in Saturn Palace rekenen op een enthousiast animatieteam, een gezellige discotheek en vooral veel sportactiviteiten, van tennis en kanoën tot zumba en minigolf. Als gezin is de 4-persoonskamer (familiesuite) het perfecte kamertype. Deze vind je ook in duplexvorm met een open bovenverdieping. Krijg een hartelijk ontvangst in Saturn Palace!  

Saturn Palace
Saturn Palace Familiekamer

TUI Magic Life Belek *****

Laat je verwelkomen in TUI Magic Life Belek. Dit resort ademt de sfeer van een gezellig vakantiedorp. Het 5-sterren hotel is super kindvriendelijk opgezet met zowel een Miniclub als een Tienerclub die continue leuke activiteiten bedenken. Daarnaast zijn er voor de kids enkele coole waterglijbanen, speeltuinen en is de minidisco in de avond vaste prik. Zeer bijzonder is de botanische tuin met keuze uit wel 8 buitenzwembaden. Profiteer van de uitgebreide All Inclusive formule. Zo zijn veel sportfaciliteiten inbegrepen zoals de tennisbaan en boogschieten, heb je vrije toegang tot de wellness met een sauna en een hamam én mag je 1x per verblijf zonder meerkosten dineren in één van de à la carte restaurants. De leuke shows en de ligging direct aan het strand maakt je vakantie met kinderen in Turkije compleet. Een familiekamer in dit hotel heeft een stapelbed en is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

TUI Magic Life Belek
TUI Magic Life Belek familiekamer

Hotels in Turkije met een familiekamer voor 5 personen

Hieronder vind je hotels in Turkije met familiekamers die geschikt zijn voor 5 personen. Kies het mooiste hotel uit en verblijf met je gezin in één kamer.

Miracle Resort *****

Als het gaat om de best geboekte hotels voor een All Inclusive vakantie naar Turkije dan behoort Miracle Resort tot de topfavorieten. Waarom? Je stapt zo het strand op en kunt genieten van zonvoergoten stranddagen. Daarnaast is er Nederlandstalige animatie dat voor veel vakantiegangers dé reden is om Miracle Resort te boeken. Bovendien is er voor de hele familie wat te doen. Plons in het binnenzwembad en het enorme buitenzwembad, splash van de waterglijbanen en kijk met het gezin leuke shows in het amfitheater. Als je een familiekamer voor 5 personen in Turkije zoekt dan heeft Miracle Resort de familiesuite beschikbaar. Deze is geschikt voor 5 personen en heeft een tussendeur. Wanneer bouw jij met de kids zandkastelen op het strand van Lara?   

Miracle Resort zwembad
Miracle Resort familiekamer

Delphin Imperial *****

Delphin Imperial is een groot opgezet 5-sterren hotel boordevol faciliteiten om je de hele vakantie te vermaken. Alleen al bij binnenkomst in de lounge straalt het hotel direct aan het strand veel luxe uit. Meer luxe tref je aan bij het reusachtige buitenzwembad. Laat je dansmoves zien in de disco en laat je vertroetelen in de wellness. De culinaire liefhebber is in Delphin Imperial helemaal op z’n plek. Er is namelijk keuze uit 8 à la carte restaurants. Maak een reis over de hele wereld en proef specialiteiten uit de Mexicaanse, Griekse, Turkse, Italiaanse en Franse keuken. In ieder à la carte restaurant ben je 1x per verblijf welkom zonder extra kosten. Speciaal voor kinderen is er een kinderbuffet, maar ook een miniclub en een minidisco. Wanneer je bij Delphin Imperial een familiekamer boekt kom je terecht in de mooie familiesuite. Deze is geschikt voor 5 personen met 2 aparte slaapkamers en een gezamenlijke entree. Boek dit kamertype snel voordat het niet meer beschikbaar is voor jouw reisperiode!  

Delphin Imperial
Delphin Imperial familiekamer

Familiekamer voor 6 personen in Turkije

Wil je vakantie vieren met een groot gezin? Een select aantal hotels in Turkije bieden familiekamers voor 6 personen, zoals onderstaand hotel.

Titanic Deluxe Golf Belek *****

Bij Titanic Deluxe Golf Belek kun je overnachten in een geweldige familiekamer. Boekt het kamertype ‘Familie Swim Up’ en beleef ongelofelijk veel zwemplezier. Met deze familiekamer voor 6 personen in Turkije kun je vanuit je hotelkamer meteen vanaf je eigen terras het zwembad inspringen. Plons! Titanic Deluxe Golf Belek heeft een mooie ligging aan de Bezgot rivier en tussen golfbanen. Een gratis boot brengt je eenvoudig en snel over de rivier naar het privéstrand. Ook op het hotelcomplex is het goed toeven. Met 3 buitenzwembaden, een binnenbad, een hamam én luxe loungebedden kan jouw zon- en zwemdag haast niet meer stuk. Laat je omringen door elegantie in Titanic Deluxe Golf Belek met een Swim Up familiekamer voor 6 personen!

Titanic Deluxe Golf Belek
Titanic Deluxe Golf Belek Swim Up

Welke hotel in Turkije met een familiekamer kies jij?

En, heb je al een keuze kunnen maken? Zoniet, bekijk hieronder alle hotels in Turkije met familiekamers. Óf laat je adviseren door een Turkije specialist over de beste hotels voor families.