Reisbureau Kenia

Ben jij op zoek naar een reisbureau Kenia? Hoogstwaarschijnlijk heb je dan plannen voor een rondreis Kenia. Wat een toffe plannen! Kenia is een fantastisch land om onvergetelijke safari’s te maken door de wildparken. Met een safari kun je wilde dieren zoals olifanten, leeuwen en nijlpaarden van dichtbij bewonderen. Om de meest maximale ervaring uit jouw safarireis door Kenia te halen doe je er verstandig aan om deze te boeken via een reisbureau gespecialiseerd in Kenia. Hieronder vind je allemaal reisorganisaties die specialist zijn in het organiseren van reizen naar Kenia!

Alle Kenia reisorganisaties op deze website zijn aangesloten bij de ANVR en SGR.  Jouw rondreis Kenia wordt geboekt onder duidelijke voorwaarden en met financiële zekerheid over de door jou betaalde reissom. 

De Reisspecialist

Vind jouw Reisbureau Kenia:

De Reisspecialist

Een Kenia reisbureau zorgt ervoor dat jij een rondreis beleeft om nooit meer te vergeten. Kies je voor een reisbureau gespecialiseerd in Kenia om jouw rondreis samen te stellen, dan krijg je hulp en advies van een echte Kenia specialist. Een reisadviseur die alles weet van dit Afrikaanse land helpt je vol passie bij het samenstellen van een rondreis die aan jouw verwachtingen voldoet. Na het doorgeven van jouw wensen krijg je persoonlijk advies over een geschikte route, unieke lodges in de natuur waar je kunt overnachten en gave safari’s door o.a. de Ngorongoro krater en de Serengeti waar je in de juiste tijd van het jaar ‘De Grote Trek’ kunt meemaken. Een Kenia specialist heeft het netwerk om deskundige rangers te regelen die jou tijdens je safari begeleiden en je wijzen op alle wilde dieren die je onderweg tegenkomt. Naast safari’s kun je qua excursies ook denken aan een bezoek aan een traditioneel Masai dorp. Een reisbureau voor Kenia kan dit allemaal voor jou regelen.

Als je jouw rondreis boekt via een Kenia reisbureau dan hoef je zelf niet aan de slag te gaan met reserveringen. De reserveringen voor vluchten, hotels, lodges, huurauto en verzekeringen neemt een Kenia specialist allemaal bij jou uit handen! Als je op reis bent in Kenia en je hebt hulp nodig voor wat dan ook, dan staat jouw vaste aanspreekpunt van een reisorganisatie Kenia voor je klaar om te helpen. De belangrijkste reden om je reis te boeken via een reisbureau gespecialiseerd in Kenia is toch wel de SGR dekking. Het SGR zorgt ervoor dat jouw betaalde reissom veilig is. Mocht een reisorganisatie failliet gaan, dan heb je recht op geld terug of het SGR zorgt ervoor dat je reis alsnog kan doorgaan via een andere aanbieder.

Bij een reisbureau Kenia werken ervaren Kenia reizigers. Doordat ze het land zelf al één of meerdere keren hebben bezocht kunnen ze jou perfect adviseren. Het uitgebreide advies komt ten goede aan jouw reis, want hierdoor maak je de juiste keuzes voor jouw waardevolle rondreis. Bovendien krijg je unieke tips om jouw reis nog gaver maken!

Weet jij al wanneer je kunt vertrekken naar Kenia? Wanneer je terug wilt zijn en hoe lang je op reis wilt? Als je deze vragen kunt beantwoorden dan is het tijd om je wensen door te spreken met een Kenia reizen specialist. Een reisadviseur brengt je wensen in kaart en komt met een rondreis die hieraan voldoet.  

Dat verschilt per reisorganisatie. Een groepsrondreis door Kenia is veelal makkelijker te boeken. Dit kun je online doen, maar check wel altijd of de groepsreis die jij op het oogt hebt past bij jou door contact op te nemen met een reisorganisatie Kenia. Wil je liever een individuele rondreis (op maat) maken in Kenia? Dan komt hier meer bij kijken, want een individuele rondreis kan helemaal op basis van jouw wensen aangepast worden waardoor jij jouw eigen, unieke rondreis beleeft! Bij de ene reisorganisatie kun je telefonisch of via videobellen contact opnemen met een Kenia specialist reizen. Een andere reisorganisatie nodigt je graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. Voordat je een reisorganisatie uitkiest op deze pagina doe je er dus verstandig aan om te checken hoe je advies kunt ontvangen.