Woonboot huren in Friesland | 5x Tips

Wil je een woonboot huren in Friesland? Dat komt goed uit, want hier vind je 5 fantastische tips voor woonboten in Friesland! Van basic tot luxe en stijlvol… wij hebben de 4- en 6-persoonsboten voor jou op een rijtje gezet. Ervaar hoe het is om een eigen huisje te hebben dat drijft op een natuurrijke locatie in Friesland. Lees gauw verder en kies één van deze mooie woonboten voor een unieke vakantie in deze noordelijke provincie in Nederland!

Woonboot in Friesland voor 4 personen huren

Hoe mooi Friesland kan zijn ervaar je met een verblijf in deze 4-persoons woonboot. De woonboot heeft een vaste ligplaats in de haven. Vanaf de boot heb je uitzicht op andere boten die voorbijvaren, maar ook op het stadje Grou. Door de afgelegen ligging heb je het gevoel dat je echt in de natuur bent én tegelijkertijd omringt door luxe. De woonboot is namelijk zeer modern en stijlvol ingericht met een gezellige zithoek, een eettafel en een open keuken. Het is geschikt voor 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers. Eén met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. Verder beschikt de woonboot in Friesland over een badkamer met een douche en een veranda met schitterend uitzicht op het water. Ook zeer ideaal is de ligging in Grou nabij natuurgebied Alde Feanen. Beleef je vakantie in Friesland midden in de natuur!op deze woonboot

woonboot friesland 4 personen

Luxe woonboot in Friesland huren voor 6 personen

Luxe, comfortabel en een landelijke ligging omschrijven deze woonboot in Friesland het beste. Deze woonboot in Oudega, op een steenworp afstand van natuurpark Alde Feanen, is geschikt voor 6 personen. Meteen wanneer je de woonboot binnenstapt ervaar je de moderne en elegante uitstraling. Een zeer mooie plek op de woonboot is het zwevend balkon boven het water met een loungeset. Hier geniet je van een prachtig uitzicht en kun je ’s avonds de zon zien wegzakken. Ook in de woonkamer is het fijn samenzitten met een gezellige haard. In de woonkamer staat een een chique eettafel en kokkerellen is mogelijk in de keuken. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig waarvan één met een tweepersoonsbed en twee met een stapelbed. Als je toe bent aan wat luxe kies je voor deze woonboot in Friesland!

luxe woonboot in friesland
luxe woonboot in friesland eetkamer

Woonboot huren in Friesland in de natuur

We hebben misschien wel het beste voor het laatst bewaard. Deze woonboot voor 6 personen in Friesland ligt namelijk ín nationaal park Alde Feanen, een super waterrijk natuurgebied. De woonboot heeft een eigen aanlegsteiger waar je een gehuurde sloep kunt aanleggen. Hierdoor kun je zelf op ontdekking met een kleinere boot! De inrichting is erg knus met een huiselijke woonkamer, een ruime badkamer met een douche en een bad en een keuken. Woonboten in Friesland zijn zeer geliefd, zo ook deze woonboot. Wees er snel bij en maak een boeking!

Sweltsje